Sunday, August 24, 2008

Tervisekontroll

Gary Glitter väljus Vietnami vanglast. Ta lubas et ta ei jäta rock´n´rolli ja et ta kavatseb muusikuna edasi tegutseda. Gary Glitter muusikuna pole mulle kunagi mingit muljet avaldanud, minu meelest nägi ta vaatamata kogu glitterile nats pärdiku moodi välja. Aga ma saan aru, et ta on mees, kellel oli olemas peaaegu kõik, mida inimene võiks tahta elult saada. Nooruses meinstriim-popstaar, siis tavapärane allakäik, ja siis edukas comeback, mis polnud isegi mitte niiväga tagasitulek kui edasiminek – olles käinud põhjast läbi, hakkas mr. Glitter 90tel esinema ülikoolide poolunderground-klubides, tegi koostööd endast poole nooremate muusikutega, tema lugude sämplinguid kasutavad bändid, nagu Oasis, tõusid edetabelite tippu. Gary Glitterist sai kultuspersoon. Kuni 1997 viis Gary oma Toshiba-läptopi kohalikku arvutiparandusse.

Meenub üks ammune uudis, kuidas Britannias paljastati suurem lasteporno levitamisega tegelev jõuk. See oli esilehtede uudis, politseinikud seisid konfiskeeritud serverite ja kõvaketaste hunniku kõrval. Nad leidsid tuhandeid pilte ja mis palju olulisem, said enda kätte ka kogu kuritegeliku raamatupidamise. Jah, on oodata edasisi arreteerimisi, on oodata palju arreteerimisi, eksperdid kammivad kõvakettaid, taastavad meilivahetust, träkivad kontakte, aga juba praegu võib öelda, et niidid ulatuvad kaugele. Järgneval nädalavahetusel sooritati UKs kõikide aegade rekordarv enesetappe. Ontlikud kontoriametnikud viskusid ühtäkki kontoriakendest tänavale. Tublid pereisad läksid kodumaja pööningule ja ei tulnudki sealt enam alla.

Meenub ka, kuidas tuttav kultuuritoimetaja rääkis uhkusega, et tema mees oli paksnud ühte pedofiili. Nad olid oma lastega väljas, kui märkasid mänguväljaku lähedal pingil istumas ühte kõhetut vanamehenässi. Vanamehenäss äratas kahtlust, sest ta nägi välja kuidagi süüdlaslik, hirmunud, ta oli kössis. Ätt jõllitas mängivaid lapsi ning samal ajal näppis ennast. Kultuuritoimetaja mees on päris turske tegelane. Tavalises olukorras ei oleks abitu vanuri verisekstampimine midagi uhkustamisväärset. Antud juhtum on muidugi täiesti teist laadi. Kuri sai karistuse, kaabakas sai paraja õppetunni. Oleksin võinud muidugi küsida, et kas siis õppetund jõudis ka kohale, et kas lugupeetud kultuuritoimetaja arvab, et vanainimese seksuaalne sättumus peksu tagajärjel korrigeerus? Aga see oleks kindlasti olnud kohatu küsimus.

Meenub, et kirjutati, et viiel protsendil täiskasvanud meestest on pedofiiliakalduvus (on ka suuremaid arve välja käidud). See on raske haigus, nad peaksid abi saamiseks pöörduma spetsialistide poole.

Kolleegil on väike tütar tööl kaasas. Kuueaastane, mängib minu töölaua ees, on parasjagu ametis Spidermanilt käe otsast ära rebimisega. Niisiis, tõstan pilgu ja vaatan teda keskendunult - pikad blondid juuksed, armas nöbininaga näoke. Jõllitan teda natuke aega niisama. Siis liigun järgmise etapini. Riietan ta mõttes lahti. Ka selles pole mitte midagi huvitavat. Suvaline paljas titt. Jätab absoluutselt külmaks. Tore. Ma olen terve.

4 Comments:

Blogger oakleyses said...

gucci outlet, nike air max, tory burch outlet, oakley sunglasses, prada handbags, ugg boots, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, kate spade outlet, prada outlet, cheap oakley sunglasses, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, replica watches, michael kors outlet, longchamp outlet, louboutin, burberry, burberry outlet online, michael kors, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses, tiffany and co, nike free, michael kors outlet, ugg boots, louboutin shoes, ugg boots, uggs on sale, longchamp outlet, nike outlet, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, longchamp, michael kors outlet, michael kors outlet, louboutin outlet, nike air max, ugg boots, michael kors outlet

10:29 PM  
Blogger oakleyses said...

herve leger, soccer jerseys, hollister, new balance, p90x workout, soccer shoes, reebok shoes, ferragamo shoes, valentino shoes, chi flat iron, beats by dre, converse, asics running shoes, jimmy choo shoes, ray ban, instyler, north face outlet, north face outlet, mac cosmetics, ralph lauren, ghd, abercrombie and fitch, nike trainers, longchamp, iphone 6 cases, timberland boots, louboutin, gucci, nike air max, bottega veneta, oakley, birkin bag, wedding dresses, converse outlet, celine handbags, lululemon, mont blanc, babyliss, insanity workout, mcm handbags, nike roshe, nfl jerseys, nike huarache, hollister, nike air max, vans, hollister, giuseppe zanotti, baseball bats, vans shoes

10:37 PM  
Blogger Unknown said...

cheap jordan shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
ray ban
asics running shoes
louis vuitton outlet
michael kors outlet
jordans
michael kors handbags
toms outlet
kevin durant shoes
burberry outlet
celine
christian louboutin
christian louboutin shoes
adidas stan smith
retro jordans
louis vuitton outlet
coach outlet
rolex watches
nike roshe run
air max 90
louis vuitton handbags
adidas superstar
coach outlet store online
jordan concords
lebron james shoes
oakley vault
michael kors
hollister clothing
cheap jordans
coach outlet
longchamp handbags
louis vuitton outlet
jordan 4
celine handbags
oakley sunglasses
ralph lauren polo outlet
toms shoes
michael kors outlet
20167.9wengdongdong

2:49 AM  
Blogger Unknown said...

vapor max
kobe sneakers
yeezy boost 350
kyrie irving shoes
gucci belts
cheap jordans
kd shoes
michael jordan shoes
yeezy boost 350 v2
nike air max

1:10 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home