Monday, August 14, 2006

MOOSTE FESTIVAL

OSA 11
Lõkkeõhtu
Preili P võttis Moostesse kaasa B. Lisaks tulid sõbranna K, sõbranna MM ja sõber MK.
Lõkke ääres astus mängu preili D, kes asus B-ga jõuliselt flirtima. Preili P-ile see ei meeldinud. P otsustas, et ei loovuta B-d ilma võitluseta. Kuid Dora kuus lõi Berta seitse. P loobus ja lahkus (uhkelt ja pea püsti, nagu tõeline kuninganna). B ja D jäid kahekesi. Tundus juba, et asi on otsustatud. Kuid siis, täiesti ootamatult, musta ratsuna, sekkus mängu preili K. K sooritas jõulise manöövri ning kiilus ennast B ja D vahele. Istus seal nagu kruustangide keskel. Tuima näoga, B ja D-ga eriti ei suhelnud, lihtsalt blokeeris oma kehaga nende füüsilist kontakti ning summutas vestlust. Istus seal seni kuni D väsis ja asus B asemel hoopis kergemini kättesaadava Alpenrosega liini ajama. Alpenrose tegi D-le nilbeid ettepanekuid, D lahkus vihaselt, Alpenrose jäi kurvalt üksi, K ja B jäid õnnelikult kahekesi. Mis tähendab. Et. Meil. On. Võitjapaar.
Järgmisel hommikul: B saadetakse koju, ülejäänud jätkavad mängus edasi.

VÕTTEGRUPI KOMMENTAARID
Preili K teguviisi seletamisel on kaks versiooni:
1) K asus oma sõbranna P nimel tulle, viskus kuulipilduja ette, varjas oma kehaga B-d D eest. Nurjates niimoodi D räpased plaanid, päästis ta ühtlasi sõbranna P-i au. Ülimalt altruistlik käitumine.
2) K oli ise B-st huvitatud, kuid ta mõistis, et ei suuda võita D-d, sest too on noor ja julge; ning samuti ei tahtnud ta sattuda otsesesse konfrontatsiooni sõbranna P-ga. Selle asemel lasi K P-l ja D-l omavahel ära rahmeldada, ta oletas, et P jääb alla, kuid ega D-gi võitlusest puutumatuna välja ei tule. Sel ajal kui D alles saadud haavadest taastub, astub üllatuslikult mängu tema, K. Värske ja puhanuna. Ja tõrjub D ning saab B. Äärmiselt egoistlik käitumine.

Järgmises osas: Kellega käis Mooste-Kiis saunas? Mida sai teada Mooste-Mann? Kes ujusid näkki? Kes tappis Mooste-Grigori? Ning kas Mooste-Dorise ja Mooste-Johnny vahel on kõik ikka nii selge? Ning lõpuks: kes nopib Mooste-Riho hinnalise aarde?

13 Comments:

Blogger Y galerii said...

Greit. Kirjnduslik geenius ilmneb siin. Ilma irooniata.

6:11 AM  
Blogger Maris Palgi said...

JUBA NÜÜD:
Kellega käis Mooste-Kiis saunas?
- Evelyn, John, Hille, Maia ja Bioloog

Kes ujusid näkki?
- Maris ja Maia

Kes tappis Mooste-Grigori?
- Margus Kiis, labidaga.

Ning kas Mooste-Dorise ja Mooste-Johnny vahel on kõik ikka nii selge?
- ei ole.

Kes nopib Mooste-Riho hinnalise aarde?
- Mooste-Kokk.

6:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

aare on nopitud,põhjalikult läbi uuritud ning
osava töötluse käigus veelgi hinnalisemaks muudetud.
Kuid sellist aaret ei saa veel, vähemalt sajandi,
jooksul avalikkuse ette tuua.
Heade ilmastikutingimuste käes kasvanud viinamarjadest valminud vein tahab põhjalikku laagerdumist
ja ootab oma õiget hetke mil pakkuda naudingut
väljavalituile.Vaid odavat Sovetskoje shampust võib kohe ja rohkelt kulistada ilma erilise meeleolu loomiseta:)

8:07 AM  
Blogger Y galerii said...

Kõik siin kirjeldatud sündmused ja karakterid on väga fiktiivsed ning sarnasused tegelikkusega äärmiselt, lausa ekstreemselt juhuslikud. Seda kinnitab ka Mooste-Kiis, Margus, oma labidaga.

1:03 PM  
Blogger Y galerii said...

Kõik siin kirjeldatud sündmused ja karakterid on väga fiktiivsed ning sarnasused tegelikkusega äärmiselt, ma ütlen kohe ekstreemselt juhuslikud. Seda kinnitab ka Mooste-Kiis, Margus, oma labidaga.

1:04 PM  
Blogger Maris Palgi said...

Aga, kas pole lahe, et Mooste-Riho hinnalise aarde sai just kokk, tavaline inimene, inimene pliidi äärest, inimene nagu meie - rasvaste ja taignaste kätega, lihtne ja soe hing.
Mõelge, kui hirmus, kui see aare oleks läinud jagamisele võimuladviku vahel, ehk Mõisavalitsaja Evelyn oleks kasutanud oam esimese öö õigust!

9:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

filmiklassikat: antud blogi lugudes esineb Kokk,Varas,Naine,Armuke(nagu Peter Greenaway suurepärane teos mis lõppes sellega kui Kokk,Naise palvel, serveeris armukadedale abikaasale(Varas),kes eelnevalt oli mõrvanud, kirjandusteosega, Armukese,tolle küpsetatu ning garneerituna).
Kokk
Varas(salapäraselt kadunud madrats,niiet olemas)
Naine(hetkel ilma B-ta)
Armuke(lüüriliste kalduvustega,kandidaate võib olla mitu)

12:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Serveeriks parem Kokale tema Armukese

12:01 PM  
Anonymous Anonymous said...

nämm!

3:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kuldpruuniks küpsetatult loomulikult, õun perses ja kaalikas hammaste vahel :)

11:29 AM  
Blogger oakleyses said...

gucci outlet, nike air max, tory burch outlet, oakley sunglasses, prada handbags, ugg boots, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, kate spade outlet, prada outlet, cheap oakley sunglasses, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, replica watches, michael kors outlet, longchamp outlet, louboutin, burberry, burberry outlet online, michael kors, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses, tiffany and co, nike free, michael kors outlet, ugg boots, louboutin shoes, ugg boots, uggs on sale, longchamp outlet, nike outlet, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, longchamp, michael kors outlet, michael kors outlet, louboutin outlet, nike air max, ugg boots, michael kors outlet

8:43 PM  
Blogger oakleyses said...

herve leger, soccer jerseys, hollister, new balance, p90x workout, soccer shoes, reebok shoes, ferragamo shoes, valentino shoes, chi flat iron, beats by dre, converse, asics running shoes, jimmy choo shoes, ray ban, instyler, north face outlet, north face outlet, mac cosmetics, ralph lauren, ghd, abercrombie and fitch, nike trainers, longchamp, iphone 6 cases, timberland boots, louboutin, gucci, nike air max, bottega veneta, oakley, birkin bag, wedding dresses, converse outlet, celine handbags, lululemon, mont blanc, babyliss, insanity workout, mcm handbags, nike roshe, nfl jerseys, nike huarache, hollister, nike air max, vans, hollister, giuseppe zanotti, baseball bats, vans shoes

8:45 PM  
Blogger oakleyses said...

louis vuitton, toms shoes, moncler outlet, canada goose outlet, ugg,uggs,uggs canada, hollister, coach outlet, canada goose, moncler, doudoune canada goose, juicy couture outlet, michael kors handbags, sac louis vuitton pas cher, pandora charms, canada goose, swarovski, louis vuitton, louis vuitton, doke gabbana outlet, wedding dresses, pandora jewelry, ugg boots uk, moncler, juicy couture outlet, swarovski crystal, moncler, lancel, moncler, supra shoes, michael kors outlet, replica watches, louis vuitton, pandora jewelry, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler, canada goose uk, thomas sabo, pandora charms, michael kors outlet online, ugg pas cher, marc jacobs, canada goose, moncler, montre pas cher, barbour, canada goose outlet, links of london, barbour jackets, karen millen, canada goose, moncler, bottes ugg

8:46 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home