Monday, May 29, 2006

ROKENROLL

Koosolek. Suvine rokk-kontsert Lauluväljakul. Rahastajaid esindas Ü (endine tippsportlane, nüüdne tippjuht). Ü tahab müüa SMS-teenust. Plaan on järgmine: kontsert tuleb muuta lauluvõistluseks, kus publik saab enda lemmiku toetuseks SMS-e saata. See, kes saab kõige rohkem SMS-e, on võitja. Tegelikult võidaks muidugi Ü.
Kontserdikorraldajaid esindas Auris Rätsep. Onu Auris on ilmselgelt action-filmide mõju all: mitte ainult tema täidlane ristiisa-look, aga tal on ka vastavalt komplekteeritud kaaskond - üks vaikiv sportlik noormees, üks "patsiga arvutigeenius", kes klõbistab taustal läpakaga ja siis veel üks tüüp, kellest Auris kogu aeg üle sõidab (pakun, et tema nimi on Number 2).
Auris: "Aga esinejatele me ei räägi, mõni hakkab veel rulli tahtma "
Ü: "Eelmisel aastal oli sellega probleeme"
Auris: "Trust me, küll ma klaarin. Ma ei räägi neile midagi. Termikad hakkavad muidu jälle laksutama. Või Smilers. Teistel on naplevat, nad nagunii mingit kohta ei saa. No kes meil seal veel on? Slobodan River, heh-heh."
Number 2: "Ines ka".
Auris: "Ei huvita see Ines kedagi!"
Ü toetab käed lauale ja ütleb: "Mulle meeldib Led R."
Märkan, et Ü paremal käel puudub pöial. Tean küll, et pole ilus vahtida, aga see on huvitav, tahaks näpuga puudutada. Kas luu on puhtalt maas või on mingi väike kild sisse jäänud? Liiguta pöialt! Kas könt liigub? Fantoomvalusid esineb? Aga unes on sul pöial ikka alles või?
Auris: "Okei, oleme kokku leppinud, esinejatele võistlusest ei räägi. Las loevad pärast Õhtulehest. Thats the diil”. Aurise silmad lähevad põlema: "Ohh, aga äkki mingi skandaal eelmisel õhtul, et oleks juba samal päeval Õhtulehe esikaanel?"
Ü: "Mingit skandaali ei tee, see on kogupereüritus!". Auris tõmbab pea õlgade vahele.
Järsku tabab Number 2-te selgusehetk: "Aga mis me võitjale auhinnaks anname?"
O-ko, see läks meil täitsa meelest. Vaatan silmadega otsivalt mööda ruumi ringi. Teised teevad sedasama. Ekslevad pilgud: riiul mappidega (sealt pole midagi võtta), veider maal püramiidiga (liiga veider), õlgedest punutud kits (heheee, see oleks päris sürr), kaks Tauno Kangro vaskjunni aknalaual (neil on juba mingid pühendused peal), videoprojektor, lillevaas, papakoikostüüm....
Auris: "Hehheh, anname võitjale selle linnukostüümi, las ajab selga!"
Ü vaatab teda põlgusega, Auris muutub kurvaks.
"Võitja saab KARIKA!" otsustab Ü (meenutan, tegemist on endise sportlasega).
Auris: "See peaks ikka midagi suurt olema, et jääks pildil hästi näha, kui võitja seda tassib.."
Ü teatab resoluutselt: "SUURE KARIKA".

Vahepeal on kontserdi õhtujuht saatnud meili, kus palub oma esinejanime ümber muuta. See on tal juba kolmas kord, tundub, et tal on peale bändi lagunemist identiteedikriis. Ü vastab, et ei hakka siin midagi enam muutma, jääb nii nagu oli.

8 Comments:

Blogger Maris Palgi said...

KARIKAS ON TORE

3:21 AM  
Blogger Y galerii said...

Harjutamine teeb meistriks. Mida rohkem MT kirjutab, seda paremaks muutuvad tekstid. Eriti peale tobedast minimalismist ja liigsest konspiratsioonist loobumist. Kui sellised tekstid ilmuksid raamatuna, hakkaksin vist isegi eesti kirjandust lugema. Ja tõsi ta on, reaalsus on parem kui ilu.

3:50 AM  
Blogger Maris Palgi said...

Tõsi ta on. MT on hetkel mu lemmikkirjutaja.

MT puhul ei huvita enam mitte ainult mis, vaid ka kuidas ja kuidas on alati olulisem, sest kuidas - see tähendab naudingut, värve ja helisid, mis - see tähistab kõigest eksisteerimise või toimumise fakti.

4:27 AM  
Blogger Maris Palgi said...

Kirjutasin selle kiidungi ära ja juba hakkasin kahetsema, et äkki Sandra näeb, et ma siin MT-e alias NR-a ehk IE-t kiidan - ei tahaks, et SJ arvaks, nagu ma MT-d armastataks rohkem kui teda, SJ-t.
Aag siis tuli mulle meelde, et SJ ju ei loe MT blogi ja seetõttu võib siin päris muretult MT-d kiita.
(Igaks juhuks: SJ, armastus on lõputu kaev, mis iial tühjaks ei saa. Armastus on kui allikas, eee, ... armastus on, no igal juhul jagub:)

5:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

6:15 PM  
Blogger Unknown said...

qzz0712
ray ban sunglasses
nets jerseys
louboutin pas cher
tory burch outlet
coach outlet
michael kors outlet
kate spade outlet
manchester united jersey
cheap football shirts
barbour jackets

11:04 PM  
Blogger qqqqqq said...

0822jejeJe conçois chaussure nike homme air max 2017 beaucoup de ceci peut être effectué avec des nuances d'une couleur au lieu de la couleur complètement diverse mais trois conceptions basket nike air max homme 2017 pas cher de couleur sont encore bien connues sur le Web et si fait usage correctement asics gel nimbus 18 homme peut sembler bon. Demandez-vous, qu'est-ce que je prends au sérieux dans ma vie? air jordan homme basket Considérez-vous que votre travail est sérieux? Prenez-vous juste d'aider les autres? Considérez-vous votre cortez nike blanche femme comme sérieuse? Avez-vous vos enfants sérieux? Essayez-vous d'ajouter de la valeur à tout air jordan 23 ce qui précède? Heck oui! Nous faisons tous! Alors pourquoi ne pas appliquer le air jordan prix bas même plan pour nous mettre en pleine forme. Un sac à dos Dickie peut être un choix vraiment adidas zx flux femme rose et noir intelligent.

8:33 PM  
Blogger Unknown said...

tory burch outlet
canada goose UK
mbt shoes online
goyard bags
michael kors handbags
lacoste polo
nike air huarache
yeezy shoes
off white clothing
michael kors outlet store

1:03 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home