Tuesday, May 02, 2006

Laupäeval võtsin ette kultuurituuri.

Kunstihoone galerii - TROOJALASTE TANTSUD. Mingi vene kontseptualist. Ei oska nagu midagi öelda, miks mitte.
5/10

Kunstihoone - VÄGIVALD JA PROPAGANDA. Seal oli boonusena ka miski tshetseeniat toetav eriväljapanek.
Tshetseeniaosa meenutas suvalist identiteedikriisis lääne noorte skvotinäitust (seda see vist tegelikult oligi) - poliitiline tapeet, lihtsad konfrontatsioonid ja vana kooli aktivism.
Põhinäitusest. Mäetamme video oli OK ja see oli ka kõik. Huvitav, mis toimub näiteks inimese peas, kes teeb suure maali, mis kujutab kinniteibitud suuga naist?!!!
Wannabeeeee.
1/10

Linnagalerii - perekond Kurismaade TEINE SÜÜTUS. Stiilne ja läbitöötatud keskkond. Ning kõige shefim näitusekontsept üldse - nimelt tähistab kunstnikepaar käesoleva näitusega oma hõbepulmi.
Pereväärtused rokivad. kodu on lahe ja vananemine on mäng. Arvan et praegu projekteerib Kaarel suure sinisest plastmassist sirkli abil perekond Kurismaade hauaplatsi. See tuleb erakordselt nunnu ja seal on igast asju ja seal on elekter sees.
10/10

Draakoni galerii - Neeme Külma PURSKKAEV. Paljukiidetud, kiidan ka.
9/10

Tarbekunsti Muuseum - läksin vaatama peamiselt seepärast, et näituse kujundus telliti arhitektuuribüroolt 3+1. Ja ma tahtsin näha kuidas proffid asja lahendavad. Ja nad olid asja lahendanud...ee...professionaalselt. Üldiselt - hollandi tarbekunstnikud olid kõige moekamad. Mõtlesin jälle, et kõik on üks - see siin ja ARS ja Juxtapose ja Jaanus Samma ja Fornarina jakk ja popp ja kunst ja käsitöö. Huvitav kas sellel juba nimi ka on? See on mingi uus-vana. Aga niimoodi uuel moel. Peaks asja üle mediteerima, äkki suudaks väljaümiseda sõna, mis kõik selle kirjeldamatu kokku võtab. Igatahes pole see sõna ei Ommm ega Ramajana.
6/10

Õhtul oli Koplis noorteadlane S-i sünnipäev. S sädeles tavalisest vähem, sest oli just naabritelt saanud ennetava peapesu: S kepsutas hommikul õues ringi ja siristas ühele tädile, et küll tal on täna nii hea tuju, sest tal on sünnipäev ja ilm on nii ilus ja nüüd saab aias pidu pidada. Tädi tõmbas kohe alarmi ning naabrionud ja naabritädid kogunesid kokku ja selgitasid S-ile, mida nad arvavad sünnipäevadest ja mis võib järgneda sellele, kui muusika mängima pannakse. Ja aias viibimine unustagu üldse ära. Viidati ka sellele, et S pole omanik vaid üksnes üürnik. S-i pisarate peale sattusid memmed-taadid veidi kimbatusse ning kompromissvariandina pakuti, et kui ta aknad lahti hoiab, siis see ongi peaaegu nagu õues.
S on erakordselt sitke tütarlaps ja sai pärast mõningaid kokkulöömisi sädeluse tagasi ja muusika pandi mängima, et oleks põrandal millegi rütmis hüpata. Kuna aeda ei tohtinud minna, mängisime toas palli.

3 Comments:

Blogger Tamer Nasr said...


ارخص شركة مكافحة حشرات براس تنورة 0546970480 المستقبل

المستقبل
شركة مكافحة حشرات براس تنورة
مااكثر من الحشرات هذه الفترة ؟؟ان الحشرات كائنات مزعجة للغاية تسبب للانسان العديد من المشاكل التى لاحصر لها على الإطلاق فهي على سبيل المثال تكون للمصدر الاساسي في نقل الأمراض والأوبئة من مكان لاخر وبين الاشخاص ،ومن اخطر هذه الامراض هي التيفوئيد والكوليرا وحمى هض الفئران والعديد من الامراض الاخرى الخطيرة ،الحشرات اصبحت تنتشر في كل مكان لانها دائما تبحث عن المكان الذي يتوفر فيه الماكل والمشرب ،ان مكافحة تلك الحشرات تاخذ وقت كبير للغاية والهدهد زن الاشخاص يقوموا بصرف مبالغ هائلة مقابل او يقضوا على للحشرات المزعجة ولكن دون جدوي على الاطلاق ولكن مع المستقبل
ارخص شركة مكافحة حشرات براس تنورة
اصبح الحل موجود وباقل التكاليف سوف تتخلصون معنا من مشكلة الحشرات الضارة الناقلة للأوبئة والأمراض الخطيرة التى تعرض حياة للانسان للخطر فلاتقلق مع
شركة رش مبيدات براس تنورة

11:25 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0712
lacoste soldes
ugg outlet
canada goose parka
adidas uk
golden goose sneakers
ferragamo outlet
canada goose outlet
swarovski outlet
le coq sportif shoes
cheap jordans

10:47 PM  
Blogger qqqqqq said...

0822jejenike air huarache kaki cargo Le pilote basket femme sport nike air max 2017 et le putter semblent juste un peu moins de haute qualité en comparaison avec tous les air jordan 5 90 alternate autres clubs tout au long de l'ensemble. Ensuite, les ingénieurs asics chaussures tennis de table ont ajusté les composants naturels du matériau, afin qu'il puisse être beaucoup plus adidas zx flux rouge pas cher stable, et beaucoup plus facile de trouver le meilleur matériau asics pas cher paris de mousse enveloppé-Phylon, le matériau de base le plus souvent air jordan 1 retro mid web utilisé par Nike. (Marines à ce jour encore ajouter une couche supplémentaire chaussures nike roshe run mesh de peinture noire pour la réduction de l'éblouissement et la résistance à chaussures nike tn femme la corrosion).

8:37 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home