Thursday, April 06, 2006

vahekokkuvõtted eilse seisuga
P on jatkuvalt Eha Urbsaluga ameerikas, pidid külastama põrguinglite peakorterit, pole neist ammu kuulnud (õnneks on põrguinglid nüüdseks vanad taltsad pässid, korraldavad aias grillpidusid, kuulavad raadiost Motörheadi, seega pole põhjust muretsemiseks)
Sain kutse xxxfestivalile, tuleb tausta uurida
X tahab koostööd teha, asjal on jumet
V kutsub loenguid pidama, tore
olen fotomodell
jätkan tööd Tema Majesteedi Salateenistuses (disainerina), põhjus tunda vaikset uhkust, loodetavasti saan medali
S leidis mu üles. Seejuures aitas teda M (tark ja kuri). M mängib keerulist mängu. Ta on võimekas keeruliste mängude peale. Aga tal on ka tunded.
M (seesama) oli kurjem kui tavaliselt
M (väike ja armas) oli õnnetu, tema väike räpane saladus tuli ilmsiks (jälle see teine M). See-eest osutus M-ike suurepäraseks kirjanikuks. Väike Sacher Masoch.
M (üks hoopis teine M) avas näituse, nii ja naa, allegooriline realism, aasta-kaks tagasi oleks täiega rokkinud, aga praegu on selles zhanris liiga tihe rebimine (vähemalt ei püüdnud ta eriti suhestuda popkultuuriga, jumal tänatud). Autoportreed pika laua taga olid toredad.
Tuul on armas - kui selgus et just tema oli see, kes B-le vibraatori kinkis, langetas ta malbelt oma pikkade ripsmetega silmad.
M (veel üks. ainulaadne) säras nagu alati
M (überfrau) polnud meie hulgas, uurija sõnul pole teda täielikult päästa võimalik, saab kriminaalkaristuse. Kui politsei sind ründab, peab jääma passiivseks, laskma politsinikul oma asi ära õiendada. Kuid juba vaadates M-i on täiesti selge et tema küll ei saa füüsilises kontaktis see passiivne pool olla, pole tema loomuses. Milleks tal siis need võimsad (ilusti lakitud küüntega) käed on, kui nendega ei saa mehi üles tõsta või pikali panna?

4 Comments:

Blogger oakleyses said...

prada outlet, longchamp, ray ban sunglasses, cheap oakley sunglasses, ugg boots, michael kors outlet, tiffany jewelry, replica watches, uggs on sale, louis vuitton, ugg boots, tiffany and co, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, louis vuitton outlet, burberry, louis vuitton outlet, prada handbags, jordan shoes, burberry outlet online, longchamp outlet, nike air max, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton, michael kors outlet, christian louboutin outlet, longchamp outlet, michael kors outlet, gucci outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, ugg boots, nike air max, michael kors outlet, kate spade outlet, michael kors, chanel handbags, polo ralph lauren outlet, replica watches, nike outlet, louboutin outlet, nike free, louboutin shoes, michael kors outlet, tory burch outletC

10:36 PM  
Anonymous Pengobatan Atasi Radang Tenggorokan said...

The article is very interesting and very understood to be read, may be useful for the people

Pengobatan Untuk Hilangkan Mata Ikan
Pengobatan Atasi Luka Bakar
Cara Ampuh Mengobati Radang Usus
Obat Hilangkan Cairan Di Paru-Paru
Pengobatan Hilangkan Batu Kandung Kemih
Obat Untuk Menyembuhkan Disentri

6:42 PM  
Blogger qqqqqq said...

0822jejeoSpikesNike chaussures air jordan 4 retro femme de sport sont normales et de nombreux articles de air jordan 5 infrared white renom de l'entreprise. Habiller tout votre corps Adidas Zx Flux Femme Bleu pour améliorer toutes les parties appropriées est juste une air jordan chaussures pas cher récréation de proportion. Vous voulez que chaussures asics homme badminton votre emblème attire l'attention, mais ne basquettes femme nike air max 2017 pas considérer l'attention loin de votre page le temps complet. basket nike free homme

8:24 PM  
Blogger yanmaneee said...

huaraches
nike cortez
yeezy boost 350 v2
nike air max 2019
converse shoes
red bottom shoes for women
moncler
golden goose outlet
supreme clothing
nike huarache

3:14 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home