Friday, March 31, 2006

Nädalavahetus koosnes vedelemisest ja traditsioonilisest klubiskäigust. Pidin koos eksgöörlfrendi ja tema mehega peole minema. Kui ma peole jõudsin, olid nad läinud koju beebiga tegelema. Eksgöörlfrendi mees helistas ja ütles, et tema tuleb linna tagasi ja et tal on vaja beebist puhata. Et ta tuleb sinna ja tänna ja et seal näeme ja küll täna alles rokime. Kui ma omadega sinnamaani jõudsin, oli eksgöörlfrendi mees koju beebiga tegelema läinud. Selle asemel kohtasin E-d (preili S-i ekspoiss). Eksboyfrend E rääkis naistest, ütles, et oli mu peale S-i pärast armukade ja et tegelt ma olen väga diip inimene, alles nüüd ta näeb seda. Embasin teda ja üritasin suudelda. Ta hakkas siputama ja leidis, et tegelt ma ikka nii deep ei ole. Siis rääkis E Ingrid Kohtlast, kes sealsamas plaate mängis. Talle tõsiselt Ingrid meeldis. (Üritasin teha lolli nalja Ingridi lühikeste jalgade arvel. Mulle ka Ingrid väga meeldib, ta on siuke hirmus väike ja armas, hästi pisike. Lahe on mõelda, et kui ta kõnnib oma pisikestel jalakestel, siis need teevad vuta-vuta, samas kui teiste inimeste jalad teevad kips-kõps või tsihkat-tsahkat) Eksboyfrend-E vaatas ainiti Ingridit, toetas pea vastu tümisevat kõlarit ja vaatas teda. Mina vaatasin E-d, kuidas ta seal seisis, pealtnäha koomiliselt lössis, silmad vidukil, mürakast kaisus. E kõrv oli surutud vastu kõlarit, tema kuulmekile võnkus koos kõlari süsinikmembraaniga, membraan regeeris võngetega elektriimpulssidele, mis kandusid temani mööda juhtmeid, elektriimpulsse saatis teele helipult, helipult reageeris nupuvajutustele, mööda nuppe libisesid Ingridi sõrmed. Sexmachine.
Ja siis oli seal üks hevirokkari tüüpi keskealine mehenäss, kes õpetab EKAs prantsuse keelt. Ta kurtis, et ta ei meeldi meestele. Et ta on gei ja käis hiljuti Prantsusmaal ja on nüüd täitsa läbi kepitud. Ta ütles, et teda kepiti silla all ja silla peal, teda kepiti igal pool, aga see oli ainult füüsiline ja tegelt ta tahab tundeid ja ta tahab püsisuhet. Aga ta ei meeldi meestele. Mulle ta ka ei meeldinud. Läksin koju.

5 Comments:

Blogger Unknown said...

christian louboutin sale
abercrombie
toms shoes
nike sb
nike roshe flyknit
supra shoes
jordan 6
louis vuitton handbags
coach outlet
replica watches for sale
mont blanc
jordan shoes
fitflops sale clearance
gucci outlet
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
louis vuitton
coach outlet online
gucci handbags
tory burch outlet
kobe shoes 11
coach outlet online
ray ban outlet
michael kors outlet online
tods outlet
michael kors handbags
tory burch flats
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
coach outlet store online clearances
adidas originals shoes
tiffany outlet
coach outlet
jordan 11s
ralph lauren outlet
toms shoes
nike nfl jerseys
louis vuitton outlet
20167.9wengdongdong

2:51 AM  
Blogger qqqqqq said...

0822jejeNike Shox basket nike blazer bordeaux R3-R4 est essentiel que sur le web shoppers utilisera cela pour s'affilier avec de nike basse homme blanche haute qualité sur le magasin de chaussures en ligne. Il asics gel lyte 3 beige blanc existe divers produits qui prétendent faussement enlèvement de chéloïdes et beaucoup chaussure nike air huarache blanche de gens peuvent commencer à penser qu'une solution nike air max jordan fantastique n'existe tout simplement pas. C'est exactement ce que je veux air jordan flight france dire exactement, chacun de nous peut vraiment augmenter ce nike air max huarache basketball que chacun de nos vraisemblables peut être en ce qui concerne l'acquisition chaussure nike hommes air max sb montant physique.

8:28 PM  
Blogger Unknown said...

Kanye West shoes
goyard handbags
balenciaga
golden goose
yeezy boost 350
michael kors
jordan 11 retro
moncler outlet
lacoste outlet
hermes belt

1:14 AM  
Blogger rehabgad1 said...


Good write-up. I definitely love this site. Keep it up
http://site-1356714-7259-1590.strikingly.com/
http://prokr123saudia.wikidot.com/
https://prokr123.yolasite.com/
http://zahret-golf.com/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/

1:56 PM  
Blogger yanmaneee said...

michael kors outlet
hogan outlet online
jordan retro
longchamp
valentino
yeezy boost
golden goose
air max 2018
yeezy sneakers
lebron 13

3:11 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home