Wednesday, March 22, 2006

Ikka juhtub, et inimesed päras pikemat joomatuuri jätavad senise nurjatu elu ning leiavad oma südames tee Jumala juurde. Aga P-iga läksid asjad risti vastupidi.
P jättis joomise maha ja tegeleb okultismiga. See algas mingist suvalisest tööotsast. Tuli keegi, ütles, et oleks vaja mingit nõiavärki, et lastesaade jne. Igatahes on P nüüd juba mitu nädalat otsinud kontakti Saatanaga. P helistab, kirjutab ja faksib inimestele, kes võiks sidemeid omada. Tühipaljast vahendamisest ei piisa – P tahab S-iga omavahel rääkida. On vaja, et organiseeritaks isiklik kohtumine. Ringo Ringvee ütles vahendamisest ära. Kõik ülejäänud ka. P hangib LaVey Saatanliku Piibli. P uurib enochia keelt. Tühi vaev - Saatanlik Piibel osutub eneseabiõpikuks, enochi keele luiskas poolhullule dzhondeele kokku üks etioopia sharlatan. Satans Church koduleheküljelt saab osta rubiinidega kaunistatud diaboolse spordikella "The Beast Lifestyle Wach" (peab vastu ka veeproovile? on tulekindel?). P saadab meili aadressil info@satan.com. Saatana Kiriku administraator (Satan Church Administrator) meilib vastu ja teatab et tegelikult on nad ateistid. Ja et pole olemas ei Jumalt ega Saatanat. See on tõsine tagasilöök.
Soovitan P-ile helistada numbril 55 666 666 või minna aadressile Kuuse tn 6 korter 6. P reageerib tüdinult. Neid nalju on juba küllalt tehtud. Aga tal on tõsi taga.