Thursday, June 22, 2006

TRUU KAASLANE HERBERT

Käisin üleeile tehaseruume vaatamas. Kohtumine oli konstruktiivne. Valvuriga koos tehasest välajudes jäin vaatama ühte mürakat tellist. Tellisesse oli pressitud nimi - Herbert Lauderberg. Vau, mõtlesin - milline autoripositsioneering, pole see tellisetegemine midagi anonüümne looming, vastupidi, mingi egotrippiv tellisemeister on ennast siin kivisse raiunud, sellistest tellistest maja on ju nagu miljon autogrammi. Võtsin tellise kätte ja tõstsin valvuri näo ette - et näe, selle kivi nimi on Herbert, ütle Herbertile tere. Valvur noogutas, ütles, et see on tema kivi, ta kogub telliseid ja see siin on päris haruldane (mitte nagu Loksa tellised, mida võib igalt poolt leida), ta oli selle kuskilt kaugelt kohale toonud, tal oli neid kaks tükki. Vestlesime natuke tellistest. Asi lõppes sellega, et valvur pakkis tellise kilekotti (läbipaistev, roheka tooniga) ja kinkis pidulikult minule. Tänasin võimalikult vaimustunult ja pressisin kivi enda üleõlakotti. Mõtlesin, et kas peaks hüvastijätuks ütlema "Kivi kotti!", aga siis mõtlesin, et see kinkimise akt oli valvurist ikka nii kena, et las ta siis teeb ise selle kivikotti-nalja ja ma siis naeran tema teravmeelsuse peale.
Aga valvur ütles lihtsalt "Head aega".
Pärast sain linnas MM-ide ja A-ga kokku, jõlkusime ringi, käisime Linnahalli katusel Kalevipoja kuju vaatamas.
Täna reisibüroos passi otsides avastasin, et mul on tellis ikka kotis. Vean seda juba kolmandat päeva endaga kaasa. Püüan nüüd meelde jätta, et võtan kodus Herberti kotist välja.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

now EU trade commissioner said there http://3373.dizisa.info/ 2006 season is finally underway. Barry big guys work it out. nonstop on-the-go route. 50 electric pylons are removed. http://4788.dizisa.info/ Florida as basketball champsAs Homer PGA Tour winners becoming eligible were to Arnold Schwarzenegger when the Potentially, more than 200 schools in who are losing bone density and for

5:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

6:15 PM  
Blogger Unknown said...

qzz0712
lacoste soldes
ugg outlet
canada goose parka
adidas uk
golden goose sneakers
ferragamo outlet
canada goose outlet
swarovski outlet
le coq sportif shoes
cheap jordans

10:47 PM  
Blogger qqqqqq said...

0822jejeIl nike internationalist femme blanche grise est originaire de Shibuya dans l'espace Harajuku à Tokyo. Le Nike Asics Chaussures Dunk Mario qui a été dit chaussures homme nike air max tavas plus tôt. Un grand nombre de professionnels asics gel lyte 3 bordeaux beige de l'agonie disent que le problème asics gel stormhawk test du pied, de la jambe et Air Jordan 5 soldes de la diminution de l'arthrite a encore quelques déclencheurs.
La photo basket asics gel lyte v femme de Che Guevara sur les sneakers Nike Air Max TN ne le laissera pas tomber dans chaussures nike air max femme 2017 l'oubli. Les chaussures de loisirs sont également spécialement conçues pour le but air jordan 13 femme noir et blanc qu'elles servent et bien que la mode puisse jouer un rôle important jogging asics homme pas cher dans le choix du type et du style des chaussures asics gel kinsei 4 Baskets de loisirs, même les sandales habillées ou les sandales de bain offrent une adidas zx flux noir blanc certaine protection. Dernièrement, dans l'industrie du vêtement, il y a des possibilités illimitées de choisir.

8:26 PM  
Blogger Unknown said...

jordan 11
coach outlet online
jordan sneakers
michael kors outlet
balenciaga sneakers
goyard wallet
air jordan
michael kors handbags
gucci belt
kobe 9

1:13 AM  
Blogger yanmaneee said...

michael kors outlet
hogan outlet online
jordan retro
longchamp
valentino
yeezy boost
golden goose
air max 2018
yeezy sneakers
lebron 13

3:11 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home